Tampereen Pyrintö otti jo viidennen perättäisen voittonsa Korisliigassa kaatamalla Kouvolan Kouvot Pyynikillä korein 109-67.

Hienosta voitosta huolimatta Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola löysi omiensa esityksestä parannettavaa.

– Ensimmäiset 25 minuuttia pystyimme kehittämään omaa konseptiamme, mutta viimeiset 15 minuuttia juoksimme Kouvojen tahdissa. Ensimmäisen puolikkaan ja toisen puolikkaan alussa puolustimme hyvällä intensiteetillä ja pääsimme nopeisiin hyökkäyksiin. Meillä oli vähän tuuriakin mukana. Peli olisi voinut näyttää toiselta, jos Kouvot olisi pussittanut heittonsa paremmin. Kuitenkin suurin osa noista heitoista oli sellaisia, jotka pystyimme Kouvoille antamaan, Poikola pohtii Pyrinnön sivuilla.

Ero oli jo sen verran iso heti alkuunsa, että Poikola pystyi kokeilemaan.

– Toisella puolikkaalla halusimme kokeilla paikkapuolustusta, koska sille ei ole ollut tarpeeksi aikaa harjoituksissa. Tarkoituksenamme on käyttää jokaisessa pelissä 40 minuuttia oman tekemisen kehittämiseen, vaikka motivaatio olisikin vähän hukassa eron ollessa noin suuri.

Pyrinnön paidassa debytoi myös Michael Myllyniemi, joka pelasi ensimmäiset minuuttinsa ja tekaisi ensimmäiset pisteensä Korisliigassa.

– Tuntui hyvältä päästä pelaamaan. Tätä vartenhan olen treenannut. Pelaamisessa ei tullut sen isompia yllätyksiä, kun pystyin luottamaan meidän omaan konseptiin ja pelaamaan joukkueelle. Yritän parhaani pelata sen mukaan, miten ollaan harjoiteltu, Myllyniemi kertasi debyyttiään.