Tampereen Pyrintö oli vahvempi kahden tappiottoman joukkueen kohtaamisessa, kun se kukisti vieraskentällä lauantaina Tapiolan Hongan. Myös Bisons jatkaa voittojen tiellä ja Namika Lahti haki pisteet Lapualta.

Pyrintö ei päässyt mellastamaan aivan samoin tavoin kuin kauden aikaisemmissa otteluissa, mutta pystyi puristamaan 86-79-voiton vieraskentältä. Tamperelaisille tuli onnistumisia hyvällä rintamalla ja BJ Raymond oli joukkueen paras pistemies 18 pisteellään. Viisi virhettä ottelussa saanut Antero Lehto sai tililleen kaksi pistettä vähemmän ja Antti Nikkilä ja Damon Williams onnistuivat 15 pisteen arvoisesti. Nikkilä haali käsiinsä myös 10 levypalloa. Kelvin Lewis onnistui tekemään 14 pistettä. Hongan Ronnie Clark ei päässyt mellastamaan aivan yhtä paljon kuin aikaisemmissa kohtaamisissa, sillä tällä kertaa hän jäi ”vain” 22 pisteeseen. Jaraun Burrows pussitti 16 pistettä ja otti samalla 11 levypalloa. Yli 10 pisteen pääsivät myös Tuomas Iisalo ja Villematti Kopio, jotka tekivät 12 pistettä.

Korikobrien tappioputki jatkui Namika Lahtea vastaan, sillä lapualaiset ovat edelleen ilman voittoa 75-78-tappion jälkeen. Kotijoukkue oli vielä puolitoista minuuttia ennen loppua häviöllä 10 pistettä, mutta nousi aina kolmen pisteen päähän, mutta se ei riittänyt. Vielä viimeisellä sekunnilla Givi Bakradze pääsi kokeilemaan tasoitusheittoa, mutta se meni ohi.

Lahtelaisten voiton takuumiehenä oli 28 pistettä nostanut Dan Oppland, joka otti samalla 14 levypalloa. Robert Arnold säesti 15 pisteen edestä ja Storm Warren (12) ja Vesa Heinonen (12) ylsivät myös yli 10 pisteen. Cedric Latimer oli lapualaisten paras pisteiden tekijä 18 pongolla ja myös Frank Holmes (16), Brad Reese (15), Lawrence Kinnard (13) ja Jussi Turja (10) olivat vahvalla pelipäällä. Holmes otti myös 10 levypalloa ottelussa.

Bisons jatkaa edelleen puhtaalla pelillä, kun se haki vierasvoiton Salosta kaatamalla Vilppaan 83-65. Mikko Koivisto oli ottelussa virheetön heittäessään kaikki heittonsa sisään ja saaden kasaan lopulta 14 pistettä, joka oli Bisonsin suurin pistemäärä. Antto Nikkarinen ylsi Koiviston kanssa samaan pistemäärään ja Billy Keys sai pari pistettä vähemmän ja Frank Robinson 11. Salolaisten paras pistemies oli Jo Harris 19 pisteellä ja Ilmari Kallio venyi 11 pisteen verran. Suorilta joukkueeseen liittynyt Shawn Atupem oli vahva korin alla ottaen 10 levypalloa.

Bisons ja Pyrintö jatkavat edelleen puhtaalla pelillä. Korikobrat on edelleen voitoitta.