Kauden kaikki ottelunsa voittanut Tampereen Pyrintö suuntaa perjantaina Uuteenkaupunkiin Korihaiden vieraaksi. Korisliigassa kahdeksatta perättäistä voittoaan metsästävä Pyrintö pelaa sunnuntaina puolestaan Pyynikin palloiluhallissa, jossa Baltian liigan ottelussa vastaan asettuu latvialainen BK Jekabpils.

Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola keskittyy kuitenkin ensin olennaiseen eli perjantaina otteluun.

– Klassinen virhe olisi alkaa miettiä jo nyt Baltian liigan ottelua. Silloin molemmat ottelut menisivät varmuudella pieleen. Korihait tarjoaa erittäin heittovoimaisena joukkueena kovan iltapuhteen, sillä perinteisesti korintekokilpailuissa kotijoukkue on vahvoilla. Varsinkin [Josh] Dollard, mutta myös suomalaistakamiehet [Mikko] Jalonen ja [Sami] Ikävalko ovat kuumaksi päästessään mahdottomia pysäytettäviä. Siksi meidän pitää saada aggressiivisella joukkuepuolustuksella Korihait ulos omasta joukkuehyökkäyksestään. Silloin myös yksilöille jää paljon vähemmän tilaa loistaa, Pyrintö pohdiskelee Pyrinnön sivuilla.