Lappeenrannan Namika matkustaa perjantaina Joensuuhun vahvavireisen Katajan vieraaksi. Lappeenrantalaisilla on kaksi voittoa alla ja Namika lähtee luottavaisena haastamaan Katajaa.

Namika ei ole saanut viime vuosina Joensuusta paljoakaan kotiinviemisiä. Itse asiassa pisteet ovat viimeksi lähteneet Joensuusta Etelä-Karjalaan Matt Gibsonin johdattaessa joukkojaan. Tosin kyseessä oli vuosi 2009 ja Gibsonin ensimmäinen kausi Namikassa..

Joukkueet kohtasivat toisensa kertaalleen jo lokakuussa ja tuolloin Kataja voitti 44 pisteen erolla.

Namikalta on yhä sivussa Eero Aaltonen, lisäksi Brandon McKnightin pelikunto on kysymysmerkki, sillä miehen jalkavamma ei ole parantunut odotetulla tavalla.

– Taas pääsemme tasoa mittaamaan huippuseurassa. Kataja on hieno joukkue, ja taistelee varmasti tällä kaudella pitkälle kevääseen asti. Muutaman voiton jälkeen voimme lähteä paineitta parantamaan edellisestä esityksestä Joensuussa, jolloin katkesimme kotijoukkueen edessä pahemman kerran, Namikan päävalmentaja Lassi Tuovi ruotii seuran sivuilla.