Karhu ei kyennyt aiheuttamaan Pyrinnölle sen kauden avaustappiota, kun tamperelaiset jatkoivat hurjaa virettään perjantaina. Kataja sen sijaan onnistui kukistamaan Lappeenrannan Namikan kotikentällään.

Pyrinnön kova vire sai jatkoa perjantaina, kun se voitti Karhun kotonaan selvästi 107-76 (52-38). Pyrintö otti heti kättelyssä isännän otteen vieden avauspuoliskon 14 pisteen erolla nimiinsä. Toisella puoliajalla Pyrintö pudotti vieraansa lopullisesti kyydistä ja otti selvän voiton. Pyrinnön BJ Raymond oli jälleen vahvalla pelipäällä tehden joukkueensa korkeimman pistemäärän 23. Damon Williams ylsi tupla-tuplaan 15 pisteellä ja 10 levypallolla. Muita onnistujia olivat Kelvin Lewis (21), Korisliigan lokakuun pelaajaksi valittu Antero Lehto (15), Osku Heinonen (12). Pyrinnöllä pallo kiersi mallikkaasti ottelussa ja siitä oivana osoituksena peräti 21 korisyöttöä. Ottelun korkeimman pistemäärän teki Karhun Bojan Sarcevic 25 pisteellä. Akeem Johnson avitti 18 pisteellä, entinen Pyrinnön peluri Antwine Williams nakutti 15 pistettä ja Dre Williamson 11.

Perjantain toisessa ottelussa Lappeenrannan Namika kiusasi pitkään Katajaa, mutta lopussa joensuulaiset repäisivät tarvittavan eron 86-75 (44-33)-voittoon. Teemu Rannikko oli Katajan paras pistemies 18 pisteellä ja niistä seitsemän tuli vapaaheittoviivalta. Sami Lehtorannalla oli oiva iltapuhde 17 pisteellä ja Renaldo Major teki 15. Juho Lehtoranta ylsi 11 pisteeseen. Namikalta Todd Brown pussitti 20 pistettä, Anttoni Tapio 15, Atte Perttu ja Antti Niskanen saivat kasaan 13 pistettä ja Greg Logins 10.

Pyrintö jatkaa edelleen tappioitta Korisliigassa. Lauantaina Korisliigassa on luvassa vielä kaksi ottelua.