NBA:ssa pelattiin yöllä neljä ottelua ja Minnesota haki maukkaan voiton kaadettuaan Lakersin vieraissa. Oklahoma City ja Washington menivät jatkoajalle, San Antonio murskasi Knicksin ja Phoenix kukisti New Orleansin.

Ricky Rubio oli kovassa vireessä yltäen harvinaiseen tripla-tuplaan. Rubio teki 12 pistettä, antoi 14 korisyöttöä ja otti 10 levypalloa. Kevin Martin ja Kevin Love olivat Minnesotan tehokkaimmat pistemiehet, kun Martin teki 27 pistettä ja Love 25.

Oklahoma Cityssä nähtiin kuuma kamppailu, jossa kotijoukkueen Russell Westbrook ja vieraiden Nene ajettiin kentältä. Kevin Durant oli jälleen Oklahoma Cityn ratkaisijahahmo, kun hän upotti 33 pistettä ottelussa. Vieraiden paras oli Bradley Beal 34 pisteellään.

San Antonio murskasi Danny Greenin johdolla Knicksin New Yorkissa. Green pussitti 24 pistettä ja otti 10 levaria. Phoenix piti kotitilinsä voittamalla Eric Bledsoen avustamana New Orleansin. Bledsoe viimeisteli ottelussa yhteensä 24 pistettä.

NBA:n yön tulokset:
New York-Knicks 89-120
Oklahoma City-Washington 106-105
Phoenix-New Orleans 101-94
Lakers-Minnesota 90-113