Sasu Salin, Petteri Koponen ja Gerald Lee junior olivat vahvassa vireessä, kun he olivat keskiviikkoiltana tulessa Eurocupin otteluissa. Salin ja Koponen pääsivät juhlimaan jatkoaikavoittoja.

Lee avitti joukkuettaan 16 pisteen ja 11 levypallon voimin, kun Ploiesti kohtasi Sofian. Lee oli Ploiestin paras pistemies, mutta se ei riittänyt, kun 85-72-voiton Romaniasta.

Koponen oli isossa roolissa Himkin voittaessa jatkoajalla Igokean 91-86. Vahvasti ottelun ratkaisuhetkillä esiintynyt Koponen upotti 16 pistettä ja otti peräti viisi riistoa.

Salinin Olimpija oli voitossa tiukasti kiinni, kun se johti vielä 12 sekuntia ennen loppua kuudella pisteellä, mutta Paris Levallois nousi vielä summerin soidessa kolmosella tasoihin. Jatkoajalla Olimpija meni kuitenkin menojaan ja Salin tahditti joukkueen voittomarssia tekemällä yhteensä 15 pistettä joista viisi tuli jatkoajalla. Olimpija voitti lopulta 74-66.

Koposen Himki on voittanut peleistään neljä ja on tukevasti lohkon kärjessä. Olimpijalle voitto oli kolmas ja se on tiukassa lohkossa toisena. Ploiesti on neljäntenä.