Bisons jatkoi voittoputkessa, kun se voitti kotikentällään Korihait perjantaina. Hongan tappioputki sen sijaan kasvoi viiteen, kun se hävisi KTP:lle.

Korihait ei päästänyt Biisoneita helpolla ja johtikin ottelua vielä viime minuuteilla, mutta Antto Nikkarinen nosti loimaalaiset 86-85 (49-44). Ralph Samson oli Biisoneiden paras pistemies 17 pisteellä ja Frank Robinson (13), Mikko Koivisto (12) ja Tuukka Kotti (12) olivat vahvoja. Vierailta tehokkain oli Josh Dollard 25 pisteen turvin Sami Ikävalko oli niin ikään kuumana 18 pisteellä ja hyviin pistemääriin ylsivät myös Mikko Jalonen (13), Chase Stanback (10) ja James Padgett (10).

KTP nousi toisella puoliajalla 22-28-tappioasemasta 81-65-voittoon. Honka joutui lähtemään peliin ilman loukkaantunutta Ronnie Clarkia. Kotkalaisilta Jukka Matisen heittokäsi oli kuumana 22 pisteen edestä ja Timo Heinonen ylsi 14, Sharaud Curry 13 ja Chris Owens 10. Vieraiden Jaraun Burrows pussitti 25 pistettä. Burrows nappasi samalla myös 11 levypalloa. Omar Krayem teki 14 pistettä.

Bisons jatkaa vielä tappioitta ja se on heti tulessa myös lauantaina Pyrintöä vastaan. KTP on niin ikään tositoimissa lauantaina, kun se kohtaa Namika Lahden vieraissa.