Gerald Lee jr.:n vahva meno Romanian Divizia A:ssa jatkuu jatkumistaan. Ploiesti kaappasi lauantai-iltana yhdeksännen perättäisen voittonsa, kun Cluj kaatui lukemin 73–66 (34–23). Myös Ray Ailuksen Solna Vikings jatkaa voittoputkessa.

Leen Ploiesti johti peliä kolmen pelatun jakson jälkeen murskaavasti 61–38, mutta vieraat saivat vielä päätösjaksolla heittonsa kulkemaan ja kavensivat piste-eron parhaimmillaan kuuteen.

Lee pelasi kotijoukkueen toiseksi korkeimmat minuutit (35min), upotti 15 pistettä ja nappasi neljä levypalloa. Ploiesti jatkaa Divizia A:n kärjessä.

Ray Ailuksen valmentama Solna Vikings venytti perättäisten voittojensa määrän kolmeen perjantai-iltana Ruotsin Basketliganissa. Vikingsin satimeen jäi Örebro pistein 81–67 (41–38).

Örebro johti kolmannen jakson alussa lukemissa 52–54, jonka jälkeen Vikings kuittasi viisiminuuttisen 10-0 ja piti johtoa käsissään pelin loppuun asti. Jim Nyström (19/3) ja Stavros Toutziarakis (16/12/3 blokkia) olivat Vikingsin parhaat.

Solna Vikings jatkaa Basketliganin viidentenä seitsemällä voitolla ja seitsemällä tappiolla.