KTP ei pystynyt yllättämään Reggio Emiliaa sen kotikentällään hyvästä taistelusta huolimatta. KTP:n jatkotoiveet ovat kuitenkin vielä hengissä 75-86 (41-40)-tappiosta huolimatta.

Kotijoukkue aloitti vahvemmin, mutta KTP pääsi nopeasti peliin kiinni ja Sharaud Curryn 13 pisteen johdolla kotkalaiset johtivat 23-22. Toiselle neljänneksellä Jukka Matinen otti pääosan ja upotti nopeassa tahdissa neljä kolmosta sisään. Taukoa lähdettiin viettämään vierailijoiden pisteen johdossa.

Kolmas jakso oli niin ikään tasainen ja kotijoukkue vei sen nimiinsä kahdella pisteellä. Päätösneljännekselle lähdettiin siis jännittävistä hetkistä. Ottelun ratkaisu nähtiin jakson puolivälissä, kun Reggio Emilia repäisi pienen karkumatkan eikä KTP päässyt takaisin peliin mukaan ja näin italialaiset voittivat ottelun ja pääsivät juhlimaan jatkopaikkaa.

KTP:n paras pistemies oli 21 pistettä tehnyt Curry. Matisen heittokäsi kävi 17 pisteen edestä. Ryan Ayers pussitti 16 pistettä.

KTP voi vielä edetä jatkoon jos se voittaa lohkon päätösottelussa Okapi Aalstarin enemmän kuin kolmella pisteellä.