Katajan ulkomaalaisosasto kokee remontin, kun Renaldo Majorin sopimus irtisanottiin, Brian Greene lähtee ensi viikolla ja uutena miehenä joulun jälkeen mukaan liittyy Alex Wesby.

Katajan päävalmentaja Jukka Toijala myöntää, että pelaajien vaihtaminen kirpaisee aina, mutta hän katsoo toiveikkaana eteenpäin.

– Lähtökohta on ikävä ja katson itseäni tässä kohtaa peiliin. Toiveissa on aina, että samoilla pelaajilla mentäisiin kausi alusta loppuun. On pieni pettymys, että joudumme vaihtamaan pelaajia, mutta se kuuluu tähän pallopeliin. Emme jää tässäkään tuleen makaamaan. Kävimme Majorin kanssa keskusteluja ja hänkin oli pettynyt omaan panokseensa ja purimme sopimuksen yhteisymmärryksessä, Toijala valottaa SuomiKoris-sivustolle.

Kataja hankki nopeasti jo uuden korvaajan, kun Wesby palaa muutamien vuosien tauon jälkeen joensuulaisjoukkueen riveihin. Hän ei ole kuitenkaan edustuskelpoinen kuin vasta joulun jälkeen.

– En itse valmentanut häntä, kun hän pelasi viimeksi täällä, joten en sillä tavalla tunne häntä. Hän on kuitenkin äärimmäisen monipuolinen ja taitava pelaaja ja tuo meidän hyökkäys- ja puolustuspäähän sellaisia asioita joita kaipaamme. Hän on myös kentän ulkopuolella pidetty pelaaja. Menee kuitenkin varmasti hetki ennen kuin hän pääsee sisään.

Salttu Forsström