Ray Ailuksen valmentama Solna Vikings näytti katkaisevan Roope Ahosen edustaman Borås Basketin voittoputken Ruotsin Basketliganissa perjantai-iltana, mutta liigajohtaja esitti jälleen huiman nousun kiipeämällä 19 pisteen takaa 93–90 (44–53)-voittoon. Voitto oli Boråsille uskomattomasti jo 16. perättäinen.

Solna Vikings johti ottelua parhaimmillaan 19 pisteellä heti neljännen jakson alussa numeroissa 76–57 ja vielä neljä minuuttia ennen loppua turvallisesti 86–76, kun vierasjoukkueen ”kieltäydy häviämästä”-periaate alkoi käydä jälleen ilmeiseksi.

Roope Ahonen kavensi kolmosellaan eron seitsemään pisteeseen (86–79), ja seuraavien minuuttien aikana James Miller jr.:n ja Michael Palmin onnistumiset toivat vieraat jo pisteen päähän (88–87). Borås siirtyi johtoon Christopher McKnightin kakkosella kaksi minuuttia ennen loppua, ja Ahosen onnistuneet vapaaheitot kasvattivat vierasjohdon kolmeen.

Solnan Mats Levin kavensi eron pisteeseen ja kotijoukkue sai pallonriiston jälkeen mahdollisuuden heittää johtokorin, mutta McKnightin pallonriisto johti Michael Palmin donkkiin ja Mats Levinin viime hetken kolmosyritys osui rautoihin vapauttaen Boråsin voitonjuhliin.

Borås vei ottelun neljännen jakson hulppeasti 36–16.

Roope Ahonen keräsi Boråsille 29 minuutissa 10 pistettä, kuusi syöttöä ja neljä levypalloa. Ahonen jakoi kuusi korisyöttöään ottelun avauspuoliskolla sekä upotti kaikki pisteensä pelin jälkipuoliskolla. Vieraiden tykit olivat James Miller jr (21/10/7 syöttöä) ja Brandon McKnight (24/13).

Ray Ailuksen valmentaman Vikingsin paras oli Stavros Toutziarakis (24/8).