Kotkassa sarjakärki Pyrintö haastaa kolmantena olevan KTP:n Korisliigan kärkikamppailussa. Pyrinnöllä on vahva jakso menossa, mutta se ei lähde talvitakin napit auki Karhuvuoreen.

Pyrintö on voittanut viimeisestä 11 ottelustaan kymmenen ja 11 pelaamastaan vierasottelusta joukkue on voittanut kahdeksan. Kovana kotijoukkueena tunnettu KTP on ollut myös tällä kaudella vahva kotikentällä yhdeksällä voitolla ja kahdella tappiolla. Tamperelaisilla on hyvin tiedossa KTP:n vahvuudet.

– KTP:n vaarallisuus perustuu pitkälti Sharaud Curryn palloscreenipelaamiseen ja vikkelyyteen. Joukkue on täynnä heittäjiä joten heitä vastaan ei juuri voi auttaa. KTP on myös kokenut (Timo Heinonen, Jukka Matinen, Chris Owens) ja hyvin valmennettu joukkue. Päävalmentaja Sami Toiviainen osaa reagoida kesken ottelun; kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Pyynikillä he menivät kesken pelin match-up paikkaan ja se tuotti meille vaikeuksia. Keskiviikkoinen EuroChallenge-tappio kotiyleisön edessä tarkoittaa varmasti sitä, että he tulevat sisuuntuneena ja hyvällä latauksella peliin, Pyrinnön apuvalmentaja Lasse Rantala summaa ottelun lähtöasetelmia Pyrinnön sivuilla.