Viime yönä pelattiin NBA:n All-Star-ottelu, jossa sarjan tähdet pistivät parastaan ja räväyttivät New Orleansissa pelatussa ottelussa. Itäinen konferenssi vei ottelun lopulta nimiinsä peräti 163-155.

Ottelun yhteispistemäärä on uusi ennätys, sillä aiempi ennätys oli 303 pistettä vuodelta 1987. Myös taukoon mennessä tehdyt 165 pistettä olivat uusi ennätys.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin itäisen konferenssin Kyrie Irving, joka viimeisteli 31 pistettä ja antoi ohessa 14 syöttöä. Irving niputti toisella puoliajalla peräti 24 pistettä jolla hän nousi tasoihin Glen Ricen kanssa yhden puoliajan ennätyspisteissä. Idän Carmelo Anthony teki historiaa upottamalla peräti kahdeksan kolmosta ottelussa, joka on samalla uusi All-Star-ennätys.

Lännessä Kevin Durantin kolmostarkkuus ei ollut aivan samaa luokkaa, sillä hän yritti ennätykselliset 17 kertaa ja kuusi löysi niistä sukan läpi. Durant kasasi kuitenkin 38 pistettä ja nosti All-Star-peliensä pistekeskiarvon 28,8 pisteeseen, joka on korkeampi kuin kellään muulla. Durantin kanssa samaan pistemäärään ylsi myös Blake Griffin, joka upotti 19 pelitilannekoria. Se on enemmän pelitilannekoreja ottelun historiassa ja niin ikään yhdeksän pelitilannekoria avausneljänneksellä on uusi ennätys. Griffin ja Durant jäivät vain neljän pisteen päähän Wilt Chamberlanen kaikkien aikojen piste-ennätyksestä 42.