Karhu koki vieraskentällä tappion Pyrinnölle. Joukkueen lähtöasetelmia ei helpottanut Quincy Hankins-Colen sopimuksen purku ennen peliä ja pelin aikana Markus Moleniuksen loukkaantuminen.

Karhun päävalmentaja Ari Tammivaara löysi vaikeista lähtökohdista huolimatta myös positiivista.

– Meillä on ollut vähän kuoppainen tie viime ajat. Quincy Hankins-Cole lähtee kotiin ja saimme tämän asian selvitettyä vasta eilen. Siihen lisäksi Markus Molenius loukkaantui tämän ottelun aluksi. Jouduimme kesken kaiken vaihtamaan Jussi Eskolan puolustamaan Damon Williamsia, vaikka yleensä häntä on vartioinut päätä pitempi Matias Ojala. Damon taitavana pelaajana käytti tilan hyödykseen. Etenkin ensimmäisellä jaksolla hänen johdollaan Pyrintö otti liian suuren eron. Tähän nähden olen äärimmäisen tyytyväinen siihen, miten hyvän pelin Matias pelasi tänään hyökkäyspäässä, Tammivaara kertasi ottelua Pyrinnön sivuilla.