Saksan Bundesliigan kolmatta sijaa hallinnut valtaseura ALBA Berlin sai kärsiä keskiviikkona yllätystappion, kun Shawn Huffin Ludwigsburg otti pelin haltuunsa kolmannella jaksolla ja rynnisti 89–78 (34–40)-voittoon. Huffille kirjattiin täyden kotikatsomon edessä makeat 11 pistettä.

ALBA Berlin hallitsi pelitapahtumia vajaan kahden ja puolen jakson ajan ja johtikin kolmannen jakson puolenvälin lähestyessä pistein 40–47.

Peli sai kuitenkin seuraavan viisiminuuttisen aikana äkkikäänteen, kun Ludwigsburg kiskaisi 17-0-jaksolla tiensä kymmenen pisteen johtoon. Berliiniläiset eivät kotiyleisön hurmoksen edessä enää nousseet kanveesista ja pääsivät parhaimmillaankin yhdeksän pisteen päähän.

Shawn Huff varmisteli joukkueensa voittoa päätösjaksolla donkilla ja kolmosella. Kaikkiaan Susijengin laiturille merkittiin 19 minuutissa 11 pistettä sekä levypallo.

Ludwigsburg jatkaa Bundesliigan jaetulla seitsemännellä sijalla 12 voitollaan 22 ottelusta.