Eurocupissa pelataan keskiviikkona pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toiset osaottelut. Petteri Koposen Himkillä on melkoinen ylämäki kiivettävänään, sillä se lähtee toiseen osaotteluun 16 pisteen tappioasemasta.

Valencia oli viikko sitten joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa terävämpi ja kovempi voittaen ottelun 75-59.

– Emme olleet pelissä alussa valmiita lainkaan ja olimme ensimmäisen neljänneksen ajan aivan pihalla. Sen jälkeen vain yritimme kuroa eroa kiinni. Valencia oli aggressiivisempi ja liikkui huomattavasti meitä paremmin. He olivat ihan eri energialla liikkeellä kuin me, Koponen pohtii SuomiKoris-sivustolle.

Koponen myöntää, että seurajohdon palaute ottelun jälkeen ei ollut herkille korville.

– Kyllä siellä GM piti 15 minuutin puheen. Aina, kun häviämme, se on katastrofi. Tulihan siinä sanomista, mutta tiesimme itsekin pelanneemme huonosti.

Himki lähtee toiseen osaotteluun 16 pisteen takamatkalta, mutta Susijengin takamies uskoo joukkueensa nousumahdollisuuksiin.

– Se on paljon, mutta ei se mikään mahdoton ole. Se on meidän kotiottelu ja jos pääsemme lähelle, niin peli on jo ihan uusi. Meillä täytyy olla täysin erilainen ilme kuin ensimmäisessä osaottelussa, Koponen korostaa.

Salttu Forsström