Korisliigassa pelattiin täysi kierros keskiviikkona ja pelien sisällä ehti tapahtua paljon. Voittosarakkeeseensa saivat merkinnän Vilpas, Bisons, Pyrintö, Korikobrat, Kouvot ja Namika Lahti.

Bisons iski vieraskentällä Lappeenrannan Namikalle luun kurkkuun heti kättelyssä, kun Namika sai kasaan vain kaksi pistettä avausneljänneksellä. Vaikka tahti hieman parani toisella neljänneksellä, mentiin tauolle Bisonsin 43-15-johtolukemissa. Lopulta Bisons purjehti selvään 83-53–voittoon. Loimaalaiset onnistuivat tasaisesti ja ykkösnimeksi kohosi jälleen Aubrey Coleman (19). Muita onnistujia olivat Matti Nuutinen (18/11), Ike Udanoh (15/12), Carl Lindbom (10). Lappeenrannan peli lepäsi Todd Brownin (14/11) ja Brandon McKnightin (14) harteilla.

Tyrmäystippoja iski vastustajalleen myös Vilpas, joka murskasi Hongan kotonaan 85-53 (44-17). Honka ei päässyt ensimmäisellä puoliajalla yli 10 pisteen kummallakaan jaksolla ja Vilpas oli ratkaissut ottelun jo ennen puoliväliä. Vilppaan nuori Vesa-Pekka Laine pelasi kauden parhaan pelinsä pussittamalla 16 pistettä. Jenkkikolmikko Marcus Relphorde (13)-Jo Harris (15)-Shawn Atupem (11) olivat tehokkaina ja Eero Lehtinen ylsi 12 pisteeseen. Hongan paras pistemies oli yhdeksän pistettä tehnyt Tuomas Iisalo.

Pyrintö kirjautti jo 11 peräkkäisen voittonsa, kun se voitti kärkiottelussa Katajan Joensuussa 82-72 (48-29). Ottelu oli varsin kaksijakoinen, kun Pyrintö vei ottelun ensimmäinen jakson 30-12 ja meni selvässä johdossa tauolle. Kataja taisteli itsensä peliin mukaan voittamalla kolmannen jakson 21-11, mutta Pyrintö oli lopussa liian vahva. Damon Williams oli tamperelaisten tehokkain 22 pisteellä ja BJ Raymond (16/14), Kelvin Lewis (14) ja Antero Lehto (14) toimivat myös tamperelaisten voiton takuumiehinä. Jared Newson oli Katajan ykkönen 17 pisteellä, Sami Lehtoranta sai kasaan 14 pinnaa ja Mike Morrison 12.

Kyle Fogg oli täysin pitelemätön, kun hän johdatti Korikobrat 95-90 (46-46)-voittoon Kauhajoen Karhusta. Fogg oli liekeissä upottamalla peräti 51 hurjalla prosentilla (1p 16/20, 2p 10/13, 3p 5/7). Fogg naulasi lapualaisille voiton 16 sekuntia ennen loppua, kun hän kolmosellaan vei joukkueen kolmen pisteen johtoon ja lopussa Lawrence Kinnard ja Jussi Turja sinetöivät voiton vapariviivalta. Fogg oli luonnollisesti ottelun tähti ja Kinnard säesti 16 pisteellä ja Marcus Kitts sai tupla-tuplan (10/10). Karhun tehokkain oli Dre Willamson (22), Justin Baker pelasi kelpo pelin (16) ja Niko Mattila oli terävänä (14). Ray Willis tilastoi tupla-tuplan (10/11).

Namika Lahti otti toisen peräkkäisen kotivoittonsa, kun se kukisti kotonaan KTP:n niukasti 79-75 (41-32). Namika oli loppuun asti niskan päällä ja pystyi nappaamaan tärkeän voiton. Lahtelaisten ykkönen oli kovilla tehoilla pelannut Storm Warren (27/16). Dan Oppland kasasi 18 pistettä ja Robert Arnold 15. Sharaud Curry palasi pelikentille tehokkaana 24 pisteellä. Chris Owens ja Ryan Ayers kokosivat 16 pistettä.

Kouvot ja Korihait joutuivat hakemaan ratkaisua jatkoajalta ja Kouvot kirjautti lopulta 107-102 (94-94, 45-36). Kaksijakoisessa ottelussa Kouvot vei ensimmäisen puoliajan nimiinsä, mutta Korihait nousi toisella peliin mukaan. Varsinaisen peliajan loppu oli huippujännittävä, sillä Korihait oli voitossa kiinni vielä sekunti ennen loppua. Ilari Seppälän hermo kesti ja hän upotti viimeisellä sekunnilla kaksi vapaaheittoa sisään ja toi Kouvot tasoihin. Korihait aloitti jatkoajan vahvemmin, mutta Justin Hawkins nosti Kouvot rinnalle ja ohi. Hawkins teki Kouvojen kahdeksasta viimeisestä pisteestä seitsemän ja merkkautti yhteensä 26 pistettä pelissä. Ville Kaunisto ylsi tupla-tuplaan 19/13, Matt Gibson haki virettään kolmosen takaa, mutta onnistui kakkosissa hyvin ja keräsi 17 pistettä. Seppälä (16), Tuomas Hirvonen (15) ja Gregg Thondique (11) ylsivät myös kaksinumeroisiin. Korihaiden paras oli kovilla tehoilla James Padgett (30/12). Myös Jonathan Jones (21/15) ja Chase Stanback (15/10) ylsivät myös tupla-tuplaan.