Karhu on solminut 1+1-mallisen pelaajasopimuksen Äänekosken Huiman kasvatin ja viime kaudella Joensuun Katajaa edustaneen Antti Kanervon kanssa.

Viime kaudella Katajassa hän voitti hopeaa ja tilastoi 50 ottelussa 9,7 pistettä/ 1,7 levypalloa ja 0,9 syöttöä keskiarvoiksi.

25-vuotias laituri on neljän Katajassa pelatun kauden lisäksi pelannut kaksi kautta Korisliigaa Kouvoissa. Uran pistekeskiarvo pääsarjassa on toistaiseksi 9,9 per ottelu. Kanervo tunnetaan erityisesti tarkasta heittokädestään ja hyvästä puolustuksesta. Viime kaudella hän olikin Korisliigan +/- tilaston 19:s. Kanervolla on myös 14 aikuisten maaottelua takana ja hän kuuluu susijengin leiriryhmään, josta valitaan elokuun lopussa alkavien MM-kisojen joukkue.

– Karhuun lähden hyvällä fiiliksellä. Kauden jälkeen tuli sellainen tunne, että tarvitsen jotain uutta. Karhun tarjoama paketti kokonaisuudessaan oli sellainen, johon päätin tarttua. Samin (Toiviainen) kanssa kävin tilannetta puhelimessa läpi ja kaikki vaikutti erittäin hyvältä, Kanervo kertoo Karhun sivuilla.

– Tavoitteena on kehittyä henkilökohtaisesti pelaajana, mutta ehdottomasti myös auttaa joukkuetta kaikin mahdollisin tavoin. Kun joukkue on kasassa ja koolla, niin sitten on aika tavoitteiden asettamiselle ensi kaudelle. Susijengin leiritys alkaa heinäkuun alussa, sitä ennen treenaan itsenäisesti, koska tässä on jo pari viikkoa lomailtu. Jos kaikki onnistuu 100 prosenttisesti, voisi jopa paikka kisakoneesta aueta, Kanervo toivoo.

– Ulkomaillakin olisi kiva joskus tulevaisuudessa kokeilla, mutta Korisliigakin tulee vuosi vuodelta kovemmaksi, Kanervo päättää.