San Antonio otti NBA:n finaaleissa ensimmäisen voiton, kun se voitti kotonaan Miamin 110-95.

Ottelu oli loppunumeroita tasaisempi ja peli meni tasatahdissa aina siihen saakka, kunnes neljä minuuttia oli ottelua jäljellä. San Antonio johti ottelu kahdella pisteellä ja Miamin LeBron James joutui jättämään ottelun kesken kramppien takia. Jamesin kramppeihin vaikutti varmasti se, ettei hallissa toiminut ilmastointi ja ottelu pelattiin 30 asteen lämmössä. Jamesin ollessa penkillä San Antonio vei ottelun lopun 16-3 ja samalla ensimmäisen ottelun nimiinsä.

San Antoniolta Tim Duncan nosti 21 pistettä ja nilkkavammasta toipunut Tony Parker 19. Manu Ginobili säesti 16 pisteellä. Danny Green nousi etenkin päätösneljänneksellä isoon rooliin, kun hän tykitti vajaassa kolmessa minuutissa 11 pistettä nostaen San Antonion ottelussa tappioasemasta johtoon.

Miamilta LeBron James pussitti 25 pistettä ja häntä säestivät hyvin Dwyane Wade (19), Chris Bosh (18) sekä Ray Allen (16).

NBA:n yön tulos:
San Antonio-Miami 110-95, otteluvoitot 1-0