Juho Nenonen hakee uusia haasteita: ”Meillä tulee olemaan ensi kaudella kilpailukykyinen joukkue”

© Kuva: Juha Tamminen

Juho Nenonen vaihtaa kuuden Joensuun Katajassa vietetyn vuoden jälkeen seuraa, kun hän siirtyy ensi kaudeksi Lapuan Korikobrien riveihin. Nenonen odottaa mielenkiinnolla uusia haasteita.

Lapualla Nenosen sopimus otettiin ilolla vastaan.

– Olen todella tyytyväinen, että saimme Juhon tulevaksi kaudeksi Kobrien kokoonpanoon. Juho on nuoresta iästään huolimatta eritäin kokenut pelaaja ja tuo varmasti meidän kokoonpanoon aimo annoksen johtajuutta. Usea seura oli Juhosta kiinnostunut ja oli erinomainen asia, että Juho lopulta valitsi Lapuan, Markku Turja toteaa Korikobrien sivuilla.

Nenonen itse lähtee innolla uusiin maisemiin.

– Joensuussa vietetyt kuusi vuotta ovat olleet hienoa aikaa ja asiat ovat aina sujuneet erinomaisella tavalla. Katajassa pelattuihin vuosiin liittyy kokonaisuudessaan vain hyviä muistoja. Kiitos kuuluu koko organisaatiolle ja hienosti läpi vuosien kannustaneille katsojille, Nenonen kiittelee entistä seuraansa.

– Nyt oli kuitenkin aika siirtyä uusien haasteiden pariin ja Lapualla oli tarjottavana kiinnostava kokonaispaketti. Meillä tulee olemaan ensi kaudella kilpailukykyinen joukkue ja odotan innolla, että pääsemme aloittamaan joukkueharjoitukset, Nenonen kertoo.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.