Korikobrat julkaisi perjantaina uuden päävalmentajansa, kun Nenad Stefanovic palaa yhden välivuoden jälkeen takaisin lapualaisten peräsimeen. Stefanovic odottaa innolla tulevia haasteita.

Stefanovic piti viime vuonna välivuotta ja sai viime keväänä päätökseen HKVT:n eli huippuvalmentajatutkinnon ja nyt on aika soveltaa saatuja oppeja käytäntöön.

– On upeaa lähteä taas valmennushommiin ja into on todella kova. Vuoden HKVT-koulutus oli lopulta erittäin hyvä ja sen aikana huomasi, että valmentajana ei ole koskaan valmis. Koulutus antoi erinomaista uutta tietoa nykykoriksessa vallitsevista suuntauksista. On tosi hienoa palata Lapualle ja uskon, että nyt Korisliigaan lähteminen on paljon helpompaa kuin ensimmäisellä kerralla, koska silloin meillä ei ollut paljon aikaa valmistautua, Stefanovic miettii Korikobrien sivuilla.

– Nyt tilanne on hyvä ja olemme saaneet pelaajaneuvotteluja hyvään vaiheeseen. Lapualla on loistavasti kannustava yleisö ja pohjanmaalaisten reiluus on tehnyt minuun vaikutuksen. Ystäviä on kertynyt vuosien aikana paljon ja on hienoa palata taas hommiin. Tavoite on parantaa selkeästi ensimmäisestä kaudesta. Tällä kertaa minulla on mahdollisuus siirtyä Lapualle kokopäivätoimiseksi valmentajaksi, joten silläkin puolella tilanne on nyt todella hyvä, Stefanovic iloitsee.