Muut Murphyn veljekset seuraavat Erikin perässä? – ”Se voi tapahtua ennemmin tai myöhemmin”

© Kuva: Getty Images

Erik Murphy liittyi tällä viikolla Susijengin mukaan. Cleveland Cavaliersin peluri toivoo, että jatkossa myös hänen nuoremmat veljensä nousisivat Susijengin mukaan.

23-vuotias Erik on veljeskatraan vanhin ja perässä tulevat vielä pari vuotta nuorempi Alex sekä perheen kuopus, 16-vuotias Tomas. Erik toivoo, että koko kolmikko pukisi Suomi-paidan päälleen tulevaisuudessa.

– Olisi kiva pelata joskus veljieni kanssa maajoukkueessa. Nuorempi on 16, joten toivottavasti olen vielä terve, kun hänen aikansa koittaa. Se voi tapahtua ennemmin tai myöhemmin, mutta siitä tulee mahtavaa, Murphy hehkuttaa.

Alex pelaa ensi kaudella kovassa Floridan yliopistojoukkueessa ja myös Tomasilla on jo nippu yliopistotarjouksia pöydällään, vaikka hän pelaa vasta high schoolissa. Erik on jo debyyttinsä NBA:ssa tehnyt ja Murphy toivoo nuorempien seuraavan samoilla jalanjäljillä.

– Haluan myös pelata joskus heitä vastaan, Erik kertoo.

Kolmikko eroaa pelillisesti toisistaan, sillä Erik on isokokoinen nelospaikan pelaaja ja hyvä kaukoheittäjä, kun taas Alex on hieman pienikokoisempi ja vahva ajaja. Tomasilla on jo nyt mittaa reilusti yli kaksi metriä ja hän on kokonsa puolesta viihtynyt hyvin korin alla, mutta omaa taidot myös monipuolisempaan pelaamiseen.

– Olemme kaikki hieman erilaisia. Tomas on nuori ja taitava, vanhin veli kehaisee.

Jesse Happonen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.