Tapiolan Honka kiinnitti riveihinsä kokeneen pelintekijä Emmanuel Ubillan. Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalon mukaan espoolaisjoukkue sai riveihinsä monipuolisen ja taitavan pelintekijän.

Iisalolla on isot odotukset Ubillaa kohtaan.

– Ubilla on kokenut pelintekijä, joka saa joukkuetoverit näyttämään hyvältä. Hän on erinomainen palloskriinipelaaja, jolla on monipuolinen syöttövalikoima ja kyky levittää kenttää heittotaidollaan. Kahdella viimeisimmällä pysäkillään Tshekeissä ja Hollannissa hän on kantanut suuren päätöksentekovastuun hyökkäyksessä ja sama trendi tulee varmasti jatkumaan tällä kaudella. Kokonsa puolesta Ubilla mahdollistaa erilaisten takamiesyhdistelmien peluuttamisen, joka oli myös tärkeä valintakriteeri, kertoo Iisalo Hongan sivuilla.

Samalla Honka sai paluumuuttajan, kun seuran oma kasvatti Ville Puotila teki sopimuksen.

– Ville on todella hyvä lisä joukkueeseen. Hän on jo pidemmän aikaa treenannut kanssamme ja osoittanut suurta halua sekä tehdä töitä että kehittyä. Viime kaudella Ville sai paljon vastuuta divisioona A:ssa, joten arvostan hänen päätöstään valita suuremmat haasteet ja harjoitusmäärät. Pelillisesti Ville tuo joukkueen käyttöön pelinrakentaja- ja syöttötaitonsa, jotka korostuvat jatkuvasti enemmän nykykoripallossa, Iisalo sanoo.