Lapuan Korikobrilta on vielä Korisliigan pudotuspelit kokematta. Kahdella edeltävällä liigakaudellaan joukkue on sijoittunut kymmenenneksi, ja tällä sesongilla tavoitteena on juuri pudotuspeleihin pääsy.

– Emme ole tarpeeksi valmiita niin kuin valmentaja haluaisi. Valmistautumiskausi oli MM-kisojen takia lyhyt, kun Suomessa ei tuntunut olevan silloin ketään! Halusin joukkueeseen tuntemiani pelaajia. Ilmapiiri on ollut hyvä, ja olemme harjoitelleet lähes koko ajan kahdesti päivässä. Kukaan ei ole vielä tullut valittamaan ainakaan päin naamaa, sanoo joukkueen päävalmentaja Nenad Stefanovic.

– Tavoitteena on olla saamatta sydänkohtausta ennen kauden loppua. Haluamme pitää kentällä hauskaa ja päästä pudotuspeleihin. Toivottavasti saamme faneja katsomoon mahdollisimman paljon.

Lapua nappasi idästä länteen kovan kotimaisen vahvistuksen, kun Juho Nenonen vaihtoi Katajan paidan Korikobrien nuttuun

– Tarkoituksena on tuoda omaa osaamista esille. Takana on hyvä kesä, mutta rooli pitää ansaita. Uskon, että minusta on siihen. Siirron myötä tuntui, että sammalta ropisi päältä pois. Tuntui hyvältä vaihtaa toiselle puolelle Suomea, toteaa Nenonen.

Panu Markkanen

Twitter @PanuMarkkanen