Karhu lähtee hakemaan viikon toista ja kauden kolmatta voittoa keskiviikkona, kun se kohtaa kotisalissa Salon Vilppaan.

Vilpas on Karhun tavoin ennättänyt pelata kaksi ottelua. Avauskierroksella salolaiset kärsivät 74-81 tappion Kotkassa ja viime lauantaina se voitti kotonaan Helsingin Seagullsit 81-60. Vilppaalla on siis alla kaksi lepopäivää enemmän kuin Karhulla.

– Vilppaalla alla kaksi varsin kelvollista matsia. Ensimmäisessä ottelussa he pitivät KTP:tä tiukoilla ja toisessa ottelussa selvä voitto Gullseista, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen toteaa seuran sivuilla.

– Vilppaan hyökkääminen näyttää videoiden perusteella tällä hetkellä melko tasapainoiselta. (Darren) Duncan hallitsee pelin rytmittämistä, luo paikkoja muille ja ottanut myös paljon omia ratkaisuja. (William) Walker heittää viivan takaa tappavan tarkasti ja korin alla (Paul) Harrison oli etenkin Gulls-pelissä vahva. Suomiosasto täydentää coach Mikko Tupamäen pelitapaa ja antaa oivaa taustatukea jenkeille.

– Meillä hieno voitto maanantailta Pyrinnöstä. Se ei kuitenkaan tuo enempää kuin ne voitetut kaksi pistettä ja keskittyminen Vilppaaseen alkoi saman tien maanantai-iltana. Kaikki meillä on terveenä ja pääsemme jatkamaan siitä mihin maanantaina jäimme, Toiviainen päättää analysoinnin.