Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kolme ottelua ja kaikki kolme päättyivät kotivoittoihin.

KTP nappasi Kymenlaakson herruuden ottamalla voiton Kouvoista yllättävän selvin numeroin 90-77. Tauolla eroa oli seitsemän pistettä kotijoukkueelle, mutta ratkaisu nähtiin kolmannella neljänneksellä, jonka KTP vei nimiinsä 2-14. KTP:n amerikkalaiskaksikko LaMonte Ulmer ja Brandon Jefferson oli hurjassa vireessä. Ulmer upotti peräti 30 pistettä ja vapariviivalta hän heitti peräti 12/13. Jefferson osui läheltä ja kaukaa kovalla prosentilla 27 pisteen arvoisesti. Kenneth Simms nosti 14 pistettä ja merkkautti tupla-tuplat 10 levypallolla. Samuli Vanttaja rohmusi niin ikään 10 levaria. Timo Hienonen heitti 10 pinnaa. Kouvoilta Jason Conley oli vahva 22 pisteellä, Ilari Seppälä osui Conleyn ohella hyvin viivan takaa 15 pisteen arvoisesti, Jonathan Jones ja Ville Kaunisto takoivat 13 pistettä ja Grant Johnson 10.

Kauhajoki jatkoi voittojen tiellä, mutta Vilpas pisti tiukasti hanttiin. Karhu oli lopulta kuitenkin 91-78-vahvempi. Ratkaisu nähtiin vasta päätösneljänneksellä, kun Karhu repäisi 32-24-jaksovoitolla voittoon vaaditun eron. Karhu onnistui tasaisesti, sillä sekä Jermont Horton, Antti Kanervo että Greg Mangano ylsivät kaikki 17 pisteeseen. Devonne Giles kasasi 12 pistettä. Vilppalta William Walker oli tehokkain 18 pisteellä, Sakari Salminen heitti 15, Sami Ikävalko 13 sekä Paul Harrison ja Darren Duncan ylsivät 10 pisteeseen.

Joensuun Kataja aiheutti Pyrinnölle sen toisen peräkkäisen tappion, kun Kataja oli kotonaan vahvempi 92-76. Joensuussakin lopullinen ratkaisu nähtiin viimeisellä jaksolla jonka Kataja hoiti 22-11-nimiinsä. Katajan johtohahmona oli 12 korisyöttöä antanut Teemu Rannikko, joka ruokki Robert Arnoldia 25 pisteeseen, Tom Knightia 22 pisteen edestä ja Ken Horton kasasi 11 pinnaa samaten kuin Rannikko itse. Lisäksi Tommi Huolila keräsi 10 pistettä ja Horton kaapi peräti 17 levypalloa. Pyrinnön paras pistemies oli jälleen Damon Williams 20 pisteellä ja Asenso Ampim ylsi 18 pisteeseen. Nuori Topias Palmi keräsi 13 pinnaa ja Antero Lehto 12. Pyrinnön tuorein tulokas Kevin Parrom heitti viisi pistettä.