Vilppaan pitkä etsintä sai vihdoin päätöksen, kun salolaiset löysivät pitkän miehen korin alle. Juan Pattillo on viimeinen palanen Vilppaan palapeliin ja joukkueen päävalmentaja Mikko Tupamäki uskoo tuoreimman tulokkaan onnistuvan.

Jos on joskus ollut sopivan pelaajan löytyminen vaikeaa, viimeisten parin viikon aikana se on ollut erityisen haastavaa. Mitat ja taidot täyttäviä pelaajia ei yksinkertaisesti ole ollut markkinoilla. Siksi Pattillon tasoisen pelaajan löytyminen tuli Vilppaan johdolle hieman puskista.

– Olemme olleet erittäin kärsivällisiä uuden pelaajan hankinnassa, sillä markkinoilla ei ole ollut kovin laadukasta tarjontaa. Jos ennakkotiedot Pattillosta pitävät paikkaansa ja kuntokäyrä ei ole painunut aivan pohjalukemiin, salolaiskatsojille on tarjolla mieluisaa katseltavaa. Hän tuo Vilppaaseen kaivattua levyrivoimaa ja korintekouhkaa, blokkiuhasta puhumattakaan, toteaa joukkueenjohtaja Keijo Poutiainen uudesta hankinnasta seuran sivuilla.

Pattillo ei ole vielä mukana lauantain Pyrintö-ottelussa, vaikka hänen toivotaan tuolloin laskeutuvankin maahan.

– Toivottavasti ei tule mutkia matkaan ja Pattillo nähdään Salossa lauantaina. Hän on liikkuva, ulottuva, urheilullinen ja erinomainen levypallopelaaja. Kokoisekseen Pattillo on hyvä pallonkäsittelijä ja juoksee kenttää hyvin. Monipuolinen mies pystyy pelaamaan niin nelos- kuin vitospaikalla, Tupamäki luettelee Pattillon vahvuuksia.