NBA:ssa rikottiin putkia viime yönä, kun Los Angeles Lakers katkaisi alkukauden tappioputkensa ja Golden State Warriorsin tappioton alkukausi tuli päätökseen.

Lakers oli hävinnyt viisi ensimmäistä peliään, mutta keräsi itsensä Charlottea vastaan ja nappasi voiton, vaikka Kobe Bryantilla ei ollutkaan paras pelipäivänsä ja hän heitti 21 pistettä. Phoenix katkaisi Golden Staten tappiottoman alkukauden, vaikka Stephen Curry mätti 28 pistettä joukkueelleen.

Oklahoma City otti kauden toisen voittonsa, kun se voitti kotonaan Sacramenton. OKC:lla on edelleen usea peluri sivussa loukkaantumisten takia, mutta sairastuvalta palannut Reggie Jackson oli tehokkaana 22 pisteellään. Toronto riepotteli heittopussi Philadelphiaa selvin numeroin. Yön pisteykkönen oli Miamin Loul Deng, joka merkkautti 30 pistettä Miamin hakiessa vieraspisteet Dallasista.

NBA:n yön tulokset:
Brooklyn-Orlando 104-96
Detroit-Utah 96-97
Oklahoma City-Sacramento 101-93
Toronto-Philadelphia 120-88
Dallas-Miami 96-105
Phoenix-Golden State 107-95
Portland-Denver 116-100
Lakers-Charlotte 107-92