NBA on asettanut Charlotte Hornetsin ruotsalaispelaaja Jeffery Taylor pelikieltoon hänen saatua ehdollisen vankeustuomion pahoinpideltyään tyttöystäväänsä.

Taylorille annettiin 18 kuukauden ehdollinen vankeustuomio ja sen lisäksi NBA asetti hänet 24 ottelun palkattomaan pelikieltoon. Tämä tietää sitä, että Taylor menettää ansiotuloja peräti 276 000 dollarin edestä pelikieltonsa aikana.

Samalla Ruotsin koripalloliitto asetti hänet vuoden mittaiseen pelikieltoon maajoukkueessa. Maaottelukielto on kuitenkin lähinnä symbolinen, sillä näillä näkymin Ruotsi ei pelaa kilpailuotteluita sinä aikana, sillä sen seuraavat viralliset ottelut ovat edessä vuonna 2016, kun EM-karsinnat vuoden 2017 EM-kisoihin alkavat. Taylor oli Ruotsin paras pistemies vuoden 2011 EM-kisoissa tehden keskimäärin 21,2 pistettä peliä kohden.