Tampereen Pyrintö kohtasi keskiviikkona Loimaalla Bisonsin. Kotijoukkue hallitsi ensimmäisen 20 minuutin aikana pelitapahtumia ja piti puoliajalla 42-29 johtoa (23-13, 19-16). Pyrintö aloitti toisella puoliajalla kirin, mutta se ei tuonut tamperelaisia lopulta kuin seitsemän pisteen päähän.

Pyrinnön Alex Vaenerberg myönsi Bisonsin olleen ottelussa vahvempi.

– Ensimmäiset kaksi jaksoa oli meiltä huonoa korista. Toisella 20-minuuttisella pelasimme ajoittain ihan hyvin, mutta Bisons oli tänään vain kovempi. Ensimmäisellä jaksolla annoimme aivan liian monta vapaata heittopaikkaa kaaren takaa ja kotijoukkue rankaisi niistä välittömästi. He pääsivät myös rankaisemaan meitä juoksemalla nopean toisen päähän heti, kun otimme huonon ratkaisun hyökkäyspäässä. Tänään oli välillä vaikeuksia pysyä hyökkäyskonseptissa, mutta nyt pitää laittaa uutta matoa koukkuun ja hakea kotivoitto lauantaina Katajasta, Vaenerberg pohti Pyrinnön sivuilla.