Karhu lähtee lauantaina Loimaalle, jossa se kohtaa Korisliigassa neljäntenä olevat Biisonit.

Karhu palasi voittokantaan keskiviikon kotiottelussa Katajaa vastaan. Karhun viisikko oli erinomaisessa iskussa, ja joukkue löysi pelissä hieman kadoksissa ollutta kaukoheittotarkkuutta. Kolmosilla Karhu saa tilaa korin alle Giles-Mangano kaksikolle, joten kolmosten on myös jatkossa upottava, jos joukkue mielii pysyä sarjataulukossa sijalla kaksi tai haastaa sarjaa johtavaa KTP:tä. Levypallot ja menetykset tulevat myös näyttelemään lauantaina suurta roolia, kun ottelun sarjapisteitä aletaan jakaa.

– Biisonien joukkue on täynnä laatua. Joka pelipaikalla on useampi erinomainen pelaaja ja valmennuskin on huippuluokkaa. Meidän on saatava vauhti ja samalla hurmos pois Bisonsin pelistä, hallittava korin alustoja sekä pidettävä maltti omassa tekemisessä. Koko joukkue on lähes terve. Ainoastaan Niko Mattila on sivussa, mutta muuten täydellä joukkueella mennään, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen miettii Karhun sivuilla.

Lauantain Korisliigakamppailu on samalla Biisonien ”emoseuran”, Loimaan Korikonkarien 50-vuotisjuhlaottelu.