Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua. Lahdessa kohtasivat Namika ja Kouvot, illan toisessa kamppailussa Kauhajoen Karhu isännöi tappioputkensa katkaissutta Pyrintöä.

Karhu haki pisteet Tampereelta Pyrinnön kustannuksella. Sarjakakkonen otti kotivoiton lopulta selkein lukemin 95-82.

Karhu karkasi ratkaisevaan johtoon kolmannessa neljänneksessä. Toinen jakso päättyi isäntäjoukkueen hyväksi lukemiin 49-48, mutta kolmannen neljänneksen päätteeksi eroa Pyrintöön oli kertynyt 13 pistettä, joka piti oppuun asti. Kotijoukkueen paras tehomies oli kirkkaasti 33 pistettä pussittanut Antti Kanervo. Myös Bojan Sarcevic oli voiton takuumiehiä 23 pisteellä.

Illan toisessa ottelussa Kouvolan Kouvot otti niukkaakin niukemman vierasvoiton Namika Lahdesta Lahden Suurhallilla lukemin 84-83.

Kouvojen joukkueesta illan onnistujia oli useampia. Ville Kaunisto teki 18 pistettä, Ilari Seppälä 17 ja Matthew Gibson puolestaan 14. Kotijoukkue Namikan yhdysvaltalaispelaaja Kevin Tiggs oli upeassa vireessä 28 pisteellään, mutta se ei tällä kertaa aivan riittänyt voittoon asti.

Korisliiga jatkuu heti torstaina yhdellä ottelulla, kun Bisons ja Honka iskevät yhteen.