Los Angeles Clippers hävisi viime yönä selvästi Cleveland Cavaliersille. Tappion lisäksi Clippersille aiheuttivat päänvaivaa joukkueen saamat tekniset virheet.

Clippers sai ottelussa yhteensä viisi teknistä virhettä joista neljä tuli kolmannella neljänneksellä ja kolme alle minuutin sisään. Clippersin silmätikuksi tuli erityisesti naistuomari Lauren Holtkamp, jolla pilli tuntui olevan herkässä.

– Saamani teku oli naurettava. Se oli kauhea. Se ei voinut mitenkään olla tekninen. Yritimme saada palloa nopeasti takaisin kentälle, kuten aina. Sitten hän sanoi uh-uh ja minä totesin, että miksi uh-uh ja hän antoi minulle teknisen. Se on naurettavaa. Jos se on näin, ehkä tämä ei ole häntä varten, NBA:n pelaajayhdistyksenkin johtajana oleva Chris Paul totesi ottelun jälkeen.

Clippersin musta minuutti ja Paulin haastattelu ovat nähtävissä yläpuolella olevasta videosta.