Tampereen Pyrintö ei onnistunut voittamaan latvialaista Ventspilsiä Baltian liigan puolivälierissä. Pyrintö hävisi toisen osaottelun 59-78 ja yhteistuloksin 123-148.

Pyrintö oli hävinnyt ensimmäisen osaottelun kuudella pisteellä ja tarvitsi siis vähintään seitsemän pisteen voiton edetäkseen jatkoon. Tamperelaisten takaa-ajo alkoikin hyvin, kun se voitti ensimmäisen neljänneksen viidellä pisteellä ja tauolle mentiin Pyrinnön 31-23-johdossa.

Roolit kääntyivät kuitenkin kolmannella jaksolla, jonka Ventspils vei nimiinsä 25 ja jatkoi samaa tahtia päätösneljänneksellä. Pyrintö ei lopussa päässyt missään vaiheessa uhittelemaan jatkopaikasta ja näin tamperelaisten pelit Baltian liigassa päättyivät.

Pyrinnön parhaat olivat 16 pistettä heittänyt Bryan Hopkins sekä 15/12 tilastoinut Damon Williams.