Portland pulitti tähtipelaajastaan ison summan

© Kuva: Getty Images

Portland Trail Blazers on tehnyt tärkeän jatkosopimuksen, kun Damian Lillard jatkaa seurassa seuraavan viiden kauden ajan. Lillardille maksetaan hänen palveluksistaan peräti 120 miljoonaa dollaria.

Lillardille maksettava summa saattaa vielä nousta riippuen siitä mihin palkkakatto nousee. Hänestä saattaakin tulla historian eniten tienaavin takamies, jos palkkaa vielä nostetaan. Portlandin joukkueessa tuntuu olevan katoa, sillä Nicolas Batum lähti jo Charlotteen ja Wesley Matthews Dallasiin. Myös LaMarcus Aldridge ja Robin Lopez ovat lähtökuopissa, joten tällä haavaa Lillard on ainoa viime kauden avausviisikon pelaaja, joka olisi jatkamassa.

Lillard on ollut vakuuttava kolmena ensimmäisenä kautenaan ja hän voitti vuonna 2012 vuoden tulokkaan tittelin ja lisäksi hänet on valittu kahdesti All-Star –otteluun. Hän on pelannut ja aloittanut jokaisen ottelun kolmena edelliskautena ja merkkauttanut keskimäärin 36,7 peliminuuttia tehtaillen pisteitä 20,2 keskiarvolla ja lisäksi hän on jakanut 6,1 korisyöttöä.

Portland on tehnyt myös kolmen vuoden ja 20 miljoonan dollarin sopimuksen Ed Davisin kanssa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.