Cleveland Cavaliers on kaupannut Brendan Haywoodin ja Mike Millerin Portlandiin.

Cleveland yrittää tehdä tilaa budjettiinsa ja lähetti vaihtokaupassa lisäksi vuoden 2019 ja 2020 toisen kierroksen varausoikeudet. Cleveland sai vaihtokaupassa käteistä tilalle.

Haywood jäi viime kaudella vähälle vastuulle ja pelasi ainoastaan 22 ottelussa ja tilastoi keskimäärin ainoastaan 1,6 pistettä. Hän on edustanut myös Washingtonia, Dallasia ja Charlottea. Hän voitti Dallasin riveissä mestaruuden kaudella 2011.

Pitkään LeBron Jamesin vanavedessä seilannut Miller oli niin ikään viime kaudella vaisu tilastoiden ainoastaan 2,1 pistettä keskimäärin hieman reilussa 13 minuutissa. Hänen minuuttinsa ja tilastonsa olivat hänen uransa pienimmät. Miller voitti Jamesin kanssa kahdesti mestaruuden Miamin paidassa ja on lisäksi pelannut Orlandossa, Memphisissä, Minnesotassa ja Washingtonissa.