Salon Vilpas kiinnitti viimeisen palasensa tulevaksi kaudeksi, kun Austin Dufault on salolaisten viimeisin sopimuspelaaja. Dufaultin värväyksessä oli vahvasti mukana myös Vilppaan entinen pelaaja Marcus Relphorde.

Coloradon yliopistossa pelannut Dufault pelasi kaksi kautta yhdessä Relphorden kanssa ja hän suosittelikin Vilpasta miehelle.

– Itse asiassa Marcuksella oli oma roolinsa Austinin värväyksessä Saloon. Hän otti yhteyttä ja kyseli meidän ison miehen tarpeesta. Kesällä Kreikan pääsarjaan sopimuksen tehneen Relphorden suositukset tuntuivat painavan melkoisesti Austinin päätöksessä, Vilppaan päävalmentaja Mikko Tupamäki toteaa Vilppaan tiedotteessa.

Dufault on monipuolinen pelaaja, joka tuo monta ulottuvuutta Vilppaan peliin.

– ”AD” on pelannut Euroopassa nelosta ja vitosta ja tuo meille kokoa, liikkuvuutta ja monipuolisuutta isoon päähän. Hienoa, että mies haluaa omien sanojen mukaan tulla tänne kehittymään pelaajana, Tupamäki jatkaa.