Sudenpesässä kuhisee 6.9. Montpellierissä

Susijengi-fanin pääpäiväksi Montpellierissä on muodostumassa sunnuntai (6.9.), jolloin Susijengin EM-kisaottelun lisäksi on tarjolla koomikko Sami Hedbergin sekä artisti Stigin keikat. Hedberg ottaa Montpellierin keskustassa ison ulkoilmalavan haltuun ennen Suomi-Israel –ottelua ja Stig nousee illalla Rockstore-klubin lavalle.

Kokovartalomies Hedbergin tähdittämän show’n Mc:nä toimii stand-up -koomikko Zaani. Keikka on osa Hedbergin huippusuosittua 10-vuotiskiertuetta ja alkaa klo 14.

Klo 17:30 alkavan Suomi – Israel -ottelun jälkeen on kisojen kovimmat iltabileet ydinkeskustan Rockstore-klubilla. Lavan ottaa pääesiintyjänä haltuun Stig. Mukana on myös vuodentakaisista Bilbaon superbileistä tuttu DJ Jaba.

Lipunmyynnistä lisätietoa Koripalloliiton sivuilta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.