Susijengiin tänä kesänä liittynyt Jamar Wilson ei ole huolestunut, vaikka Susijengi on hävinnyt neljä harjoitusottelua peräkkäin. Wilsonin mukaan joukkue ottaa koko ajan askeleita eteenpäin.

Wilsonin mukaan joukkueella on vielä varaa kiristää ruuvia ja parantaa.

– Parannettavaa on vielä paljon. Luonnollisesti Sasu (Salin) tulee takaisin. Meidän energiatasomme pitää vielä parantua, mutta mielestäni parannamme päivä päivältä. On ikävää, ettemme pelanneet niin hyvin viikonloppuna mitä tappioihin tulee, Wilson mietti SuomiKoris-sivustolle.

Kolme tappiota Slovenian turnauksessa ei vedä iloisen takamiehen mieltä matalaksi. Hän muistuttaa, ettei peli ole vielä parhaassa tikissä, sillä vielä haetaan kokeiluja.

– Ei se vaikuta, sillä valmentaja yrittää vielä hakea rotaatiota. Vaikka tämä on rankkaa joukkueelle, niin valmentaja vielä yrittää löytää ketkä pelaavat parhaiten yhteen. Tämä on myös eräänlaista kokeilua. Näissä kokeillaan vielä vähän eri juttuja eikä kaikkia aseita vielä tuoda vielä esille, Wilson muistutti.

Susijengin viimeinen harjoitusottelu ennen 5.9. alkavia EM-kisoja on edessä perjantaina, kun Ukraina asettuu vastaan Helsingissä.

Salttu Forsström