Atlantan avainpelaajalle hurja palkankorotus

© Kuva: Getty Images

Atlanta Hawks sai pidettyä Kent Bazemoren riveissään. Bazemore on allekirjoittanut seuran kanssa nelivuotisen sopimuksen, jonka arvo on yhteensä 70 miljoonaa dollaria.

Bazemoren entinen sopimus oli arvoltaan noin kaksi miljoonaa kaudessa, joten hän tulee saamaan huomattavan korotuksen tuloihinsa uuden sopimuksen myötä. Hän löi itsensä läpi Atlantan joukkueessa viime kaudella, kun hän kuului joukkueen avausviisikkoon 68 kertaa pelaamassaan 75 ottelussa. Hän heitti urallaan ensimmäistä kertaa yli 100 onnistunutta kolmen pisteen heittoa ensi kerran urallaan ja tilastoi keskimäärin 11,6 pistettä, 5,1 levypalloa sekä 2,3 korisyöttöä ottelua kohden.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!