Korihait ja Pyrintö viimeistelevät vielä kuntoaan ennen keskiviikkona alkavaa Korisliigan kautta, kun joukkueet kohtaavat perjantaina Pohitullissa.

Viime kauden hopeajoukkueen ylivoimaisesti suurin muodonmuutos on yhden miehen kokoinen. Damon Williams ei ole enää Pyrinnön kokoonpanossa, vaan edustaa nyt Lapuan Kobria. Joukkueen valmentaja Ilkka Palviainen on saanut kuitenkin pitää luottomiehensä Antero Lehdon, Joonas Cavenin sekä jenkki Ricky Minardin. Pitkästä aikaa Poharin parketilla vierailee myös Korihaille tuttu Petri Heinonen.

J’Nathan Bullock tuli kesken viime kauden Tampereelle ja on myös Palviaisen ryhmän vastuunkantajia. Uutena miehenä Pyrinnön koria suojelee Wally Judge. 206-senttinen jätti on pelannut hetkellisesti niin Italian pääsarjassa kuin Israelissa, mutta polvivamma on verottanut 26-vuotiaan pelurin ammattilaisuran starttia.

Hailuotsi Jarno Nikula on edennyt ryhmänsä kanssa treenipeleissä voitosta voittoon. Nikulan mielestä tärkein anti ottelussa on paluu tuttujen ihmisten silmien alle.

– Jätkille tämä on tärkeä juttu tulla taas kotiyleisön eteen ekaa kertaa kolmeen viikkoon. Vastustajaa en ole taaskaan seuraillut. Odotan, että Lehtosen Eero donkkaa jonkun pyrintöläisen yli ainakin kerran, Nikula heitti Korihaiden sivuilla.

Perjantain koitos alkaa kello 18.30.