Petteri Koponen oli jälleen Barcelonan johtohahmo, kun katalonialaisjoukkue kohtasi Euroliigan ottelussa Galatasarayn. Koposen 15 pistettä eivät tällä kertaa riittäneet voittoon asti, kun Galatasaray oli lopussa terävämpi. Ranskassa Matti Nuutinen ja Antti Kanervo olivat ilmiliekeissä Roannen ottaessa ison voiton ja Samuel Haanpää esiintyi vahvasti Argentiinassa.

Barcelonan ja Galatasarayn ottelun ratkaisu meni loppuhetkille saakka, mutta turkkilaisjoukkueen oli kriittisillä hetkillä vahvempi ja vei ottelusta 69-62 (26-28)-voiton. Koponen heitti 15 pistettä ollen joukkueensa toiseksi paras pistemies heti 18 pistettä heittäneen Aleksandar Vezenkovin jälkeen. Hän otti lisäksi viisi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä. Tappio oli Barcelonalle Euroliigassa jo neljäs peräkkäinen ja se on sarjassa 12. Pudotuspelipaikkaan on matkaa kolme voittoa, kun sillä on seitsemän peliä jäljellä.
Ottelutilastot

Roanne otti Ranskan ProB-liigassa kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun se murskasi kotikentällään Evreuxin 95-65 (70-46). Nuutinen heitti peräti 21 pistettä ja pisti kolmosensa sisään 5/6. Lisäksi tilastoihin tuli kaksi levypalloa, yksi syöttöä sekä kolme riistoa. Kanervo ei jäänyt juuri huonommaksi heittämällä kolmosensa 3/5 ja kasaamalla 16 pistettä, kaksi levypalloa, neljä syöttöä ja yhden riiston. Voitolla Roanne paranteli asemiaan sarjassa ja nousi sarjassa kahdeksanneksi.
Ottelutilastot

Samuel Haanpää oli niin ikään oivassa vireessä, kun hän heitti 10 pistettä Obras Basketin voittaessa Ferron Argentiinan liigassa 83-61 (43-32). Haanpään tilastoriviin kirjattiin myös levypallo ja syöttö. Obras on Argentiinan eteläisessä lohkossa neljäntenä.

Ottelutilastot