Gordon Herbertin ja Shawn Huffin Fraport Skylinersin sekä Lassi Tuovin ja Erik Murphyn SIG Strasbourgin taipaleet Mestarien liigassa päättyivät.

Skyliners lähti turkkilaista Pinar Karsiyakaa vastaan hyvistä lähtöasetelmista voitettuaan kotikentällään ensimmäisen pelin 90-80. Pinar Karsiyaka tuli kuitenkin ryminällä omaan kotiotteluunsa ja oli repäissyt jo taukoon mennessä 47-20-johdon eikä Skyliners enää saanut kurottua eroa riittävästi kiinni. Pinar Karsiyaka vei ottelun nimiinsä 72-52 ja eteni puolivälieriin yhteistuloksella 152-142. Huff lukeutui Skyliners onnistujiin yhdeksällä pisteellä ja kolmella levypallolla.
Ottelutilastot

Strasbourg joutui lähtemään toiseen osaotteluun Aris Thessalonikia vastaan 19 pisteen takamatkalta, kun kreikkalaiset voittivat ensimmäisen osaottelun kotonaan 71-52. Strasbourg nousi otteluparissa jo johtoon johdettuaan peliä jo 22 pisteellä. Viimeisellä neljänneksellä Aris kuitenkin sai kurottua eroa sen verran umpeen, ettei Strasbourgin 81-70 (39-28)-voitto riittänyt jatkopaikkaan. Näin Aris eteni jatkoon yhteistuloksella 141-133. Virhevaikeuksista kärsinyt Murphy tilastoi ottelussa 12 minuutissa kahdeksan pistettä ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin USK Praha otti Tshekin liigan ylemmässä loppusarjassa avausvoittonsa kaatamalla kotikentällään Kolinin selvästi 72-55 (36-26). Madsen urakoi kentällä yli 31 minuuttia kasaten kolme pistettä, 11 levypalloa, yhden torjunnan, yhden syötön ja kaksi riistoa. USK Praha on kuuden joukkueen ylemmässä loppusarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Argentiinan liigassa Samuel Haanpään Obras otti makoisan voiton kukistettuaan Olimpicon 92-90 (44-44). Haanpäälle kertyi 12 minuutissa yksi levypallo. Obras on Argentiinan etelälohkossa neljäntenä.
Ottelutilastot