Massatapahtumista jonottomia tekevä Yonoton ja Korisliigan huippujoukkue Helsinki Seagulls ovat sopineet yhteistyöstä. Sopimuksen myötä ”Gullsien” kotiotteluiden katsojat Töölön kisahallilla voivat tilata ja maksaa ruoka- ja juomatuotteet helposti älypuhelimillaan.

Tilaus noudetaan anniskelualueella sijaitsevalta jonottomalta pikatiskiltä. Palvelun ansiosta katsojat voivat keskittyä täysillä itse otteluun.

Koriskausi on jännittävässä vaiheessa, sillä välieräottelut ovat alkamassa. Yonoton on käytössä ensi kertaa pääsiäismaanantaina 17.4. pelattavassa ottelussa, jossa Seagulls kohtaa Joensuun Katajan. Yritys toimii myös kyseisen pelin otteluisäntänä.

– Yonoton-palvelu oli helppo ja nopea ottaa käyttöön ja toivomme, että kannattajat löytävät palvelun nopeasti. Lanseeraamme palvelun seuraavassa kotipelissämme, jossa Yonoton on myös otteluisäntänä. Yonoton-yhteistyöllä haluamme palvella paremmin Kisahallin yleisöä, kommentoi Helsinki Seagullsin urheilutoimenjohtaja Toni Leppänen tiedotteessa.

Myös Kisahallin ravintolapuolella ollaan tyytyväisiä sopimukseen.

– Toivomme, että Yonoton-palvelu helpottaa jonottamiseen mahdollisimman nopeasti ja samalla kasvattaa meidän myyntiämme, sanoo ravintolatoiminnasta vastaava Antti Reen.

Useasta jääkiekon Liiga-hallista tuttu Yonoton on kovassa nosteessa myös muiden lajien parissa, sillä palvelu otettiin huhtikuun alussa käyttöön Telia 5G Areenalla HJK:n ja HIFK:n Veikkausliiga-peleissä ja on käytössä myös Huuhkajien MM-karsintaotteluissa Tampereen Ratinalla. Sovellus on käytössä myös kesän festareilla, NPG:n yökerhoissa ja kulttuurikohteissa, kuten Turun konserttitalolla ja Naantalin Emma Teatterissa.

– Itsekin Kisahallilla vierailleena palvelulle on selvä tarve. Tällä tavalla pystymme parantamaan monen Seagullsin kannattajan tapahtumakokemusta, kommentoi Yonoton Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Väisänen.