Philadelphia 76ersin ja Golden State Warriorsin kohtaamisesta muodostui sarjan supertähden Stephen Curryn näytös. Hän pussitti 35 pistettä ja Kevin Durant 27, kun Warriors nousi voittoon lukemin 124-116 oltuaan puoliajalla 22 pistettä tappiolla.

Edellisessä ottelussaan hurjan NBA:n piste-ennätyksen takonut Joel Embiid tyytyi nyt 21 pisteeseen, mutta oli ensimmäisen puoliajan kiistaton hahmo. Ben Simmons teki ottelussa 23 pistettä ja antoi 12 syöttöä 76ersille, joka johti ensimmäisen neljänneksen jälkeen lukemin 47-28 ja puoliajalla 74-52. Philadelphian johto tuhoutui kuitenkin toisella jaksolla Curryn alkaessa upottaa tehokkaasti niin kolmosia kuin vapaaheittojakin.

Kyrie Irving viimeisteli 30 pistettä ja Jaylen Brown uran parhaina tehoina 27, kun Boston Celtics otti 15. voittonsa putkeen vieraskentällä sarjan hännillä olevasta Atlanta Hawksista lukemin 110-99. Voittoputki on nyt seuran historian neljänneksi pisin. 19 peräkkäisellä voitolla joukkue tulisi sivuamaan sitä. Nykyvireessä olevalle Bostonille se ei tunnu olevan edes haastavaa.

Dennis Schroder teki 23 ja Kent Bazemore 19 pistettä Atlantalle, joka on nyt itäisen konferenssin jumbo voittotilastolla 3-13. Joukkue on kuitenkin tappiosta huolimatta yhä virtaa täynnä edellisestä ottelusta, jossa syntyi seurahistorian suurinumeroisin voitto. Sacramento Kings kaatui kaksi yötä takaperin 46 pisteen erolla.