Lauri Markkanen palasi loukkaantumisen jälkeen parketille NBA:ssa, kun voittoputkessa porskuttava Chicago Bulls nappasi kuudennen peräkkäisen voittonsa. Markkanen säkitti kymmenen pistettä, repi kuusi levypalloa ja tarjoili neljä syöttöä, kun Bulls päihitti Philadelphia 76ersin 115-117.

Chicago johti peliä jo yli kymmenen pistettä kolmannella neljänneksellä, mutta kalkkiviivojen lähestyessä 76ers kiri rinnalle ja ohitse. Markkasen ja Kris Dunnin kolmoset tasoittivat pelin, kunnes Nikola Mirotic (22/13) ja Dunn (22/4/6 syöttöä) hoitivat koreillaan voiton Chicagoon.

Markkanen heitti yhdestätoista pelitilanneheitostaan neljä sisään ja kolmosensa kaksi kuudesta. Kymmenen pisteen, kuuden levypallon ja neljän syötön höysteeksi Markkanen riisti pallon kerran 76ersin tähtitulokas Ben Simmonsilta (19/11/9 syöttöä) kohti näyttävää nopeaa hyökkäystä.

Markkanen pelasi edelliskerran New York Knicksiä vastaan 9. joulukuuta Bullsin voittaessa kahdella pisteellä. Kehnon alkukauden pelannut Bulls on äitynyt nyt kuuden ottelun voittoputkeen, joka alkoi päivää aiemmin 8.12. Charlotte Hornetsia vastaan Markkasen tykittäessä 24 pistettä ja 12 levypalloa.

Bulls palaa sorvin ääreen keskiviikon ja torstain välisenä yönä kotiottelussa Orlando Magicia vastaan.

Lähde: Koripalloliiton tiedote