Korihaiden miehistöön muutoksia – monivuotinen avainpelaaja lopettaa uransa

Pari viikkoa sitten jatkosopimuksen Korihaiden kanssa kirjoittanut päävalmentaja Damion Dantzler sai tiistaina lisää pelaajia ryhmäänsä. Vesa-Pekka Laine oli toistaiseksi ainoa sopimuksen omaava peluri ja nyt ryhmään liittyi omista junioreista Roope Viinikkala sekä uutena kasvona Miikka Marttinen.

Marttinen on 26-vuotias Tampereen Pyrinnön kasvatti, joka ahkeroi 13,1 pistettä ja 4,8 levypalloa keskiarvoikseen viime kaudella jyväskyläläisen JBA:n riveissä. Tuolla pistemäärällä Marttinen oli oman joukkueensa toiseksi paras pistemies sekä koko divarissa sijalla 26.

– Monipuolinen pelaaja, jolla on kova halu kehittyä ja mennä eteenpäin, Kalle Klotz luonnehti uutta hankintaa seuran sivuilla.

Nämä kolme pelaajaa saavat seuraa vielä ennen juhannusta eli seuraavista pelaajasopimuksista tullaan tiedottamaan lähiviikkoina. Korihait neuvottelee monen viime kaudella haipaidassa pelanneen kanssa ja lisäksi keskusteluja käydään myös muutaman muualla pelanneen kanssa.

Varmuudella voidaan nyt sanoa, että syksyllä Korihaiden riveissä ei nähdä Eero Lehtosta ja Mikael Herbertiä. Kristika Turku värväsi Lehtosen riveihinsä ja Mikael Herbert puolestaan on päättänyt laittaa tossut naulaan.

Kesällä 25 vuotta täyttävä Herbert kykeni sitkeistä terveysongelmistaan huolimatta pelaamaan 16 ottelussa viime kaudella pistekeskiarvolla 3,3. Herbert oli nostamassa haiparvea takaisin liigakartalle kaudella 2015-2016 ja kausia Pohitullin valojen alla tuli yhteensä seitsemän kappaletta miesten tasolla.

Lähde: Korihaiden kotisivut


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.