Barcelonan legenda haluaa pelata vielä vuoden – ”En halua lopettaa tähän tappioon”

© Kuva: fiba.com

Barcelonan ja eurooppalaisen koripalloilun legenda Juan Carlos Navarro suunnittelee jatkavansa uraansa vielä ainakin seuraavan kauden ajan.

Barcelonan kausi oli pettymys, kun joukkue jäi Euroliigassa pudotuspelien ulkopuolelle ja Espanjan liigassa joukkueen taival päättyi välieriin Baskoniaa vastaan. Lohtua kauteen toi kuitenkin Copa del Reyn voitto.

– Haluan pelata vielä yhden kauden. En halua lopettaa koripalloa tähän tappioon. Ja erityisesti Euroliigassa emme ole pelanneet tasollamme viime vuosina. Rakastaisin pelata kilpailukykyisessä joukkueessa. Voitimme tällä kaudella Copa del Reyn, mikä on pokaali, mutta Euroopassa meidän täytyy olla kilpailukykyisempiä emmekä voi jatkaa sitä mitä olemme tehneet, Euroliigan MVP:ksi vuonna 2009 ja Euroliigan Final Fourin MVP:ksi vuonna 2010 valittu  Navarro toteaa El Mundo Deportivossa.

37-vuotias Navarro on Barcelonan kasvatti ja edustanut seuraa koko uransa yhtä NBA:ssa vietettyä kautta lukuun ottamatta.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…