Golden State Warriors kärsi kauden ensimmäisen tappion sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Denver Nuggetsille lukemin 98-100. Warriorsin puolustuspelin johtohahmo Draymond Green on muiden mukana laittanut merkille uuden ilmiön.

– Puolustamista ei varsinaisesti painoteta enää. Näette joka puolella liigaa kovia pistemääriä. Meidän täytyy olla parempia kuin olemme kolmessa pelissä olleet. Olemme ehkä voittaneet kaksi niistä, mutta tänään jäimme löysäilystä kiinni.

Nuggets on NBA:n ainoa keskimäärin alle 100 pistettä päästävä joukkue. Jokaisen joukkueen pistekeskiarvo hyökkäyspäässä on kuitenkin yli 100.

Warriors on rikkonut ahkerasti alkukauden aikana. Nuggetsia vastaan se rikkoi 29 kertaa ja päästi vastustajan vapaaheittoviivalle kaikkiaan 46 kertaa. Kauden kolmen ensimmäisen ottelun aikana joukkue on rikkonut yhteensä 81 kertaa.

– Emme tiedä miten korjata asia. Osa virheistä on kyseenalaisia, mutta esimerkiksi Nuggetsin Garry Harris leikkaa sisään uskomattomalla tavalla. Hänen kropassaan on pakko olla kiinni. Osa virheistä on naurettavia, mutta meidän on joukkueena pakko olla myös fiksumpia, Green sanoi ESPN:n mukaan.